A partir d ‘avui , per utilitzar l ‘area de pic nic de Santa Bàrbara,caldrà demanar permís i pagar una fiança.

Tapa metàl•lica amb que s’ ha cobert les llars de foc de les barbacoes (Foto:AdSB)

(J.Roig/AdSB).-El passat mes de Maig,Eric Bel,regidor de Medi Ambient del nostre ajuntament ,ens avançava que ,davant  el continuat deteriorament  de la zona de picnic i barbacoes que hi ha la poliesportiu municipal, provocat pel  comportament incívic d ‘alguns usuaris,calia prendre mesures per tal de regular-ne l’ us.

Ara,i després de passar les Festes Majors, ha arribat l’hora de posar el sistema en marxa. Així i a partir d ‘aquest mes d’agost, per fer ús dels focs del poliesportiu, prèviament s’haurà de passar per les oficines de l’ajuntament per fer una petició per escrit i dipositar una fiança .Aleshores, l’usuari obtindrà la clau que li servirà per  obrir la tapa metàl•lica amb que s’ ha cobert les llars de foc  i  usar la barbacoa assignada. Després de fer un ús correcte de les instal•lacions i complir els requisits se li retornarà la fiança.

L’ import de la  fiança,segons deia Bel en aquell moment,estaria entre els 30 i 50 euros ,afegint que,aquest control  es necessari per saber a qui demanar responsabilitats en cas de que hi hagi algun desperfecte a l ‘area assignada,tot i que la regulació és exclusivament per a la zona de barbacoes.

Amb aquestes gestions,tal i com comentava el regidor, el que es pretén és registrar els usuaris que hi passen i conscienciar-los de què, entre tots, hem de fer que el servei de pícnic sigui viable en el temps, a més d’usar-lo amb civisme.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada