La quarta generació de tecnologies de telefonia mòbil arriba a Santa Bàrbara

800-MHz-2

L’ajuntament adverteix a la població de que la implantació del 4G podria afectar el senyal de televisió TDT.

(J. Roig/T.G.).-Aquest dies ha començat a Santa Bàrbara el desplegament de la tecnologia mòbil 4G que permetrà aconseguir connexions de mòbils de molt alta velocitat i millorar la cobertura, unes millores de les que ja gaudeixen totes les grans ciutats i més de 2300 municipis del país.
Aquesta millora, però, pot comportar algunes dificultats tècniques per la visionat de la televisió i per això, Antonio Olles, regidor de Governació de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, advertia des de la ràdio municipal que aquesta millora de la cobertura mòbil podria afectar el senyal de televisió TDT i produir interferències, ja que la tecnologia 4G fa servir l’antiga freqüència de la TDT, 800 MHz.

Per això, s’informa als veïns del poble que, en cas de trobar-se afectats per aquesta situació, han de posar-se en contacte amb “Llega800”, l’entitat designada pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme per a resoldre les interferències o pertorbacions que puguin produir-se al servei de radiodifusió de TV.

Un cop rebuda la notificació de l’afectació per part dels usuaris de TDT, un tècnic qualificat es desplaçarà allà on s’hagi detectat l’afectació i procedirà a realitzar les tasques de condicionament necessàries per a solucionar les esmentades afectacions. Tot això sense cap cost per a l’usuari.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada