El Pastisset party arribará a Santa Bàrbara a finals d’Abril

01. Pastisset party-0df12a66df927fd8149443251150b317

Cartell del Pastisset Party que es farà a La Sénia.

El passat divendres es va celebrar a Godall i aquest proper dissabte estarà a La Sénia
Pastisset Party és una trobada que forma part de la Campanya ‘Un País Normal’ d’Òmnium Cultural.

Òmnium Cultural Terres de l’Ebre celebrarà tres noves sessions del Pastisset party sota el lema: ‘En un país normal la ciutadania té veu i vot’.
La xerrada/debat és oberta a tothom i clourà, fent honor al nom de l’activitat i com ja és habitual, amb una degustació de pastissets i mistela per a tots els assistents.

Aquesta singular activitat arribarà al nostre poble el dissabte 26 d’abril i es durà a terme al Museu de la Vida a la Plana a partir de les 7 de la tarda.
El passat divendres 28 de març el Pastisset party es va dur a terme a l’Ajuntament Godall i aquest proper dissabte 5 d’abril a les 19.30h ho farà a la Casa de Cultura, Sala Rosa, de La Sénia.

Recordem que el Pastisset Party és una trobada que es celebra periòdicament per les diferents poblacions de les Terres de l’Ebre i que forma part de la Campanya ‘Un País Normal’ d’Òmnium Cultural”. L’objectiu d’aquesta campanya és projectar i debatre la reflexió de l’actual situació de Catalunya i la independència, i especialment dels temes que més ens preocupen a les Terres de l’Ebre i del paper del territori en el procés.
La trobada es fonamenta d’acord al principi de democràcia i pluralitat i es divideix en quatre parts: la bustiada, que consisteix en repartir fulletons pel poble per tal de donar a conèixer a tots els veïns el lloc i la data de la celebració; la xerrada, per part dels membres d’Òmnium o convidat/a; el debat obert, amb la participació del públic assistent i la degustació de pastissets i mistela, per continuar parlant sobre les qüestions esmentades en un clima més distès assaborint els productes més dolços de la nostra terra.

Santa Bàrbara serà el cinqué poble on es du a terme la Pastiset party enguany ja que anteriorment, el passat dia 22 de febrer, es van dur a terme les dues primeres trobades del Pastisset party d’aquest 2014, a Jesús i al Pinell de Brai.

Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre repeteix el Pastisset Party, en el marc de la campanya ‘Un País Normal’, per convèncer els indecisos amb el procés català per la independència.