La Ràpita entra dins l’elaboració d’un mapa gastronòmic estatal

Vista de Sant Carles de la Ràpita

(Redacció/J.Roig).-Sant Carles de la Ràpita, a través de l’Oficina de Turisme municipal, va assistir el passat dilluns, 28 de març, a l’assemblea nacional de l’Associació de Destinacions Gastronòmiques ‘Saborea España”, que es va celebrar a Gijón. La plataforma nacional, que reuneix un total de 20 localitats, es va reunir per definir les línies de treball que es basen en la divulgació gastronòmica espanyola en l’àmbit internacional. Una de les propostes consensuades va ser la de dissenyar durant aquest any un mapa gastronòmic del país compost per receptaris que aglutinen cuina autòctona de cada destinació. Una iniciativa que la regidora de Turisme de la Ràpita, Rosa Anglès, ha valorat positivament perquè “ens permetrà unir la qualitat del producte agroalimentari amb l’excel•lència del servei que s’ofereix en un municipi com la Ràpita que té  un sector gastronòmic potent”. En aquest sentit, Anglès va destacar la incorporació dins `Saborea España’  com una oportunitat “única” per situar la Ràpita com una de les destinacions gastronòmiques de referència a l’Estat.

1 resposta
  1. Raul
    Raul says:

    ” La Rápita, un poble on es minja mol i be” Per favor, no os enganxes-seu a la moda de servir poc i molt sofesticat; on i a molta ceramica i poc menjar.L´exemple mes gran el tenim quant anem a una celebacio de boda a les rodalies de Barcelona. ¡Surt molt car i tornes mort de gana, quina diferencia de una boda a la Rapita¡

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada