Santa Bàrbara modificarà, puntualment, el Pla parcial del polígon Barranc de Lledó

capturada

Vista parcial del polígon. (Foto:J.Roig)

Es fa per donar cobertura legal a la petició d’ampliació que ha presentat una de les empreses que hi ha instal•lades.
El ple ho va aprovar unànimement i ara caldrà que ho faci també la comissió d’urbanisme.

(J.Roig/T.G.).-Una de les empreses ubicades al Polígon industrial “Barranc de Lledó” de Santa Bàrbara ha adquirit nous terrenys per tal d’ampliar el negoci i poder ubicar els nous tancs d’emmagatzematge necessaris per poder desenvolupar la seua activitat industrial.
Com que els tancs sobrepassen les mides reglamentaries, ha estat necessari que la corporació municipal aprovi la modificació puntual del Pla parcial del polígon que haurà de transmetre desprès a la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre per a la seua aprovació definitiva. Alfred Blanch, puntualitzava que es tracta d’una modificació que afecta exclusivament a aquesta empresa i a aquest tipus de sitges.

La proposta va ser aprovada pel tres partits que tenen representació al nostre ajuntament, encara que Xavier Boqué, regidor del PP va suggerir que es podia aprofitar per modificar tot el Pla parcial.

L’alcalde va respondre que la modificació puntual és menys complicada per a Urbanisme que si s’hagués d’emprendre una modificació de tot el Pla parcial. “Si es fa per a tot el polígon serà més problemàtic. Si alguna altra empresa ho necessita que ho demani també”, va dir.

Per la seua banda, Esquerra Planera també va votar-hi a favor perquè creuen que es positiu que una empresa vulgui ampliar el seu negoci i per tant, cap la possibilitat de que es puguin generar llocs de treball a la població.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada