Posts

El CF Santa Bàrbara està preparant una campanya de captació de socis

Foto:CF Santa Bàrbara

El president diu que, sense el suport del poble, el futbol, a Santa Bàrbara, té data de caducitat.

Jordi Gisbert proposa equilibrar quotes i crear la figura del soci solidari

(J.Roig/T.G.).-El president del Club de Futbol Santa Bàrbara explicava, des de la ràdio municipal, que l’actual junta directiva està buscant fórmules per poder mantenir l’equip a la categoria que es mereix el poble i per això s’està preparant una campanya de captació de socis per involucrar als veïns en el seu manteniment, “si no és així, el futbol al poble té data de caducitat”, deia Jordi Gisbert.

Actualment els socis paguen una quota de 80 euros anuals i de 50 els sèniors. Gisbert deia que el Club està treballant per mirar de trobar un equilibri entre les dues quotes per tal que sigui més assequible per a tot hom. El president del Santa deia també que estan estudiant la possibilitat de crear la figura del soci solidari, que podria aportar entre 20 o 30 euros anuals. Gisbert advertia però que aquestes propostes cal aprovar-les a la Junta General i plantejar-les de cara a la temporada vinent.

Gisbert, i davant la propera convocatòria de la primera Junta General que presidirà, també reclamava més compromís per part dels socis a l’hora d’assistir-hi. “Quan hi assitia com a pare, em feia vergonya veure que sempre érem els mateixos quatre, ara crido a què la gent assisteixi, així podrà estar informat allò que es “cou” al si del club”, etzibava.

Els taurins ebrencs s’obren a la captació de socis entre l ‘afició

(Redacció/J.Roig).-Segons que feia públic  l’ Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre, aquesta passada setmana i des de els seu perfil al facebook ,aquesta entitat ,que agrupa als taurins  ebrencs ,s’obre a partir  d ‘ara la captació  de nous  socis  entre l ‘afició.
Tal i com es va aprovar en la passada Assemblea General de Socis celebrada el dia 1 de desembre del 2012, aquesta temporada s’obrin les portes de la  agrupació a totes aquelles persones aficionades als bous que no formin part de penyes o comissions taurines i que vulguin formar part de la entitat com a socis.

Els requeriments per poder ser-ho són tenir  més de 16 anys  i pagar una quota de 10 euros anuals
Qui vulgui fer-se soci de la Agrupació haurà de demanar  el formulari per a fer l’inscripció. La petició és pot fer al  correu electrònic (apctte@hotmail.com) o per telèfon (659 96 44 36)
No obstant ,qui no disposi de connexió a  Internet, podrà demanar que el formulari per fer-se soci ,se li envií directament al seu domicili.
El termini per demanar els formularis comença   demà dimarts 21 de gener.
L ‘entitat fa saber també que,un cop tingui degudament complimentat el formulari d’alta com a soci es  farà  arribar una comunicació on es detallaran els drets i deures que tindran com a socis de ple dret de la Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les TTEE.
Durant el proper mes de Febrer es procedirà a ingressar les quotes anuals.