Posts

Santa Bàrbara organitza una desfilada de moda a favor dels bous.

D’esquerra a dreta, Ximo Martí i Alvaro Aixendri (Foto:J.Roig)

Col·laboren diferents establiments del municipi i fins a 70 models.
El preu de l’entrada serà de 4 euros i la recaptació serà a benefici de la penya “Planers pels Bous” que enguany celebra el seu 20é aniversari.

Aquest dissabte 22 d’abril, la Penya Taurina Planers pels bous organitza una desfilada de moda per tal de recaptar fons per poder finançar els dos bous cerrils que han comprat per a les properes Festes Majors.
Aquesta desfilada és el cinquè any que l’organitza el planer Alvaro Aixendri, però el primer que es fa a benefici de la penya taurina, després que els anys anteriors es fes pel club de futbol.
Aixendri explicava que, per dur-la a terme, compta amb la col·laboració de deu establiments del municipi i una setantena de models locals de diferents edats que pujaran a la passarel·la. També avançava que l’espectacle ve amb sorpresa inclosa i que vol reivindicar la defensa de la festa dels bous.

Per la seva banda, Ximo Martí, portaveu de la penya taurina “Planers pels bous”, agraïa aquesta participació i avançava que els bous cerrils que s’han comprat a unes ramaderies andaluses es desencaixonaran el divendres 7 de juliol, primer dia de bous a les Festes Majors del nostre poble. Martí, que ha viatjat recentment a Andalusia per acabar de tancar els tràmits de la compra i sobre tot el trasllat dels animals, deia que s’està acabant de gestionar tota la paperassa administrativa per a que els animals facin el viatge sense estrès i amb una estada intermèdia que es faria segurament a la Vall d’Uixó.

La desfilada a benefici de la penya taurina planera, es farà al pavelló d’esports aquest dissabte as partir de les deu de la nit i el preu de l’entrada serà de 4 euros per persona.

Les jugadores del Santa femení ,dissabte canviaran la gespa per la passarel•la .

981504_253307104807102_682696165_oLes jugadores del club planer  es convertiran en models per a la desfilada de moda que organitzen per recaptar fons 
El proper mes de juny participaran a un torneig internacional de futbol 7 femení al sud est francès.
(J.Roig/T.G.).-Les fèmines del CF Santa Bàrbara organitzen per a aquest dissabte  una  Desfilada de Moda en la que hi participaran directament com a models .El motiu,tal i com explicava el massatgista del club i portaveu del event, Alvar Aixendri, és per recaptar fons per poder finançar el viatge  que el proper 22 i  23 de juny les ha de portar a participar al torneig internacional de futbol 7 femení   “Pradal Bayonas” que organitza la Union Sportive Bedaricienne de Bédarieux un municipi  amb gairebé 7000 habitants  a la regió del sud est francès de Llenguadoc Rosselló .L ‘equip de la plana és l’ únic espanyol que hi participarà.

En la desfilada a la que hi col•laboren pràcticament tots els comerços del poble, hi participaran les jugadores de l ‘equip femení planer,però també  altres nois i noies del municipi que han volgut col•laborar en la causa.
La desfilada es farà aquest dissabte ,1 de juny a partir de les 10 de la nit i al Centre Cultural amb una aportació  de 3 euros per poder veure-la i amb la possibilitat de que els assistents es puguin emportar algun dels tres sopars als diferents restaurants del poble que es sortejaran.