Posts

En un any, a Santa Bàrbara, s’han produït quatre accidents contra “faroles” d’enllumenat públic.

fanals1(J.Roig/T.G.).-Com a dada curiosa, el regidor de Governació, Antonio Ollés, informava des de la ràdio municipal que, al nostre poble i en un període de 12 mesos aproximadament, s’han produït quatre accidents de trànsit on els vehicles sinistrats han acabat impactant contra les “faroles” de l’enllumenat públic, “fruit de conduccions poc ortodoxes” lamentava l’edil, qui afegia que afortunadament no han provocat lesions greus als protagonistes que han pogut ser identificats.

La restitució dels fanals en alguns casos ha estat fàcil quan hi ha hagut acord entre les assegurances del propietari del vehicle i de l’ajuntament, però en altres casos, la resolució està pendent de judici.

Un altre problema que ha de resoldre el nostre ajuntament a l’hora de reposar els fanals trencats és trobar models iguals als existents, ja que, per la seva antiguitat, alguns s’han deixat de fabricar. Ollés deia que tot i així, dos ja han estat reposats, el tercer, que va patir l’impacte el novembre passat, s’arreglarà en les dies vinents i de moment quedarà l’accidentat més recentment, ara fa dues setmanes.

Els accidents contra les “faroles“es van produir al Passeig de les Quatre Carreteres, a la carretera de La Galera i als passejos de La Generalitat i de les Escoles.

 

Roben un centenar de bàculs de faroles de l’antic enllumenat de Tivenys

Els Mossos denuncien dos veïns de Tortosa per un presumpte delicte de furt del així com el propietari de la deixalleria de Santa Bàrbara on es va localitzar el material.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(ACN).-Els Mossos d’Esquadra han denunciat dos veïns de Tortosa, de 26 i 67 anys, com a presumptes responsables del furt d’un centenar de bàculs de faroles de l’antic enllumenat de Tivenys (Baix Ebre). L’Ajuntament de la població va denunciar la desaparició d’aquests elements, després d’haver-los dipositat en una deixalleria del poble. Els Mossos van localitzar els bàculs en una deixalleria de Santa Bàrbara (Montsià), on els denunciants els haurien venut. Per aquesta mateixa raó, també han denunciat el propietari de l’establiment per un presumpte delicte de receptació. Tots tres van declarar en seu policial el passat 5 d’octubre i van quedar en llibertat, pendents que siguin requerits pel jutjat.