Posts

L’Ampa de l’escola de Santa Bàrbara també organitza un campus per Setmana Santa

S’organitzaran tres dies d’activitats relacionades amb la pasqua i es vol pintar zones de joc al pati del centre.
El preu del campus és de sis o quinze euros i el termini d’inscripcions acaba el dia 31 de març.

(J.Roig/T.G.).-Si la passada setmana explicàvem que el CF Santa Bàrbara organitzava un campus esportiu durant les properes vacances de Setmana Santa, avui ens fem ressò d’una iniciativa similar que neix de l’ AMPA de l’escola Jaume Balmes del nostre poble.
També per primera vegada i per tal que els infants puguin estar atesos durant els dies previs als pròpiament festius, l’entitat ha decidit organitzar tres dies de Campus escolar entre el dilluns i el dimecres de la Setmana Santa, és a dir, entre el 10 i 12 d’abril. Núria Royo i Núria Gaya, membres de l’Ampa, explicaven que els horaris seran des de les 9 del matí fins a la 1 de la tarda i que les activitats que han organitzat per als assistents estan estretament relacionades amb el centre i la festa que commemora el calendari. Així, entre altres activitats, es faran pintures a la zona del pati, mones de pasqua i fins i tot una excursió.

El preu del Campus escolar és de sis euros per un dia o quinze si es prefereix el pac dels tres dies. El termini per fer les inscripcions acaba aquest divendres 31 de març i es poden fer als matins a les nou, directament a la monitora del menjador escolar o el mateix divendres entre les tres i les cinc de la tarda al mateix menjador.

El CF Santa Bàrbara organitza un campus de quatre dies durant la pròxima Setmana Santa

Està obert a tots els infants d’entre 5 i 13 anys, siguin o no socis del club, tot i que les places estan limitades a 60 participants.

(J.Roig/T.G.).-Fins al 31 de març hi ha de temps per poder inscriure’s al Campus de futbol que organitza durant les vacances de Setmana Santa el CF Santa Bàrbara amb la intenció de transmetre als participants no solament activitat física, sinó també valors lligats a l’esport en general com la tolerància, respecte, solidaritat o civisme.
Es treballarà també la tècnica individual i el desenvolupament d’accions tàctiques. El president del club, Jordi Gisbert, explicava que, en aquesta primera edició del campus, que es perllongarà durant 4 dies, tot això s’ha lligat amb l’eslògan “Fem futbol, fem poble”.
L’horari del Campus serà de les 9 fins a la 1 de la tarda i cada dia es treballaran diferents consignes. Dintre de les activitats esportives s’ha deixat també una hora de repàs per a cada grup. El Campus està obert a tots els xiquets i xiquetes d’entre 5 i 13 anys, siguin o no socis del club, i les places estan limitades a 60 participants.
Les inscripcions es poden fer a les oficines del club el divendres a la tarda o als telèfons 666293971 o al 606066302.

A partir del 25 de Juny arriba el III Campus de Futbol de Santa Bàrbara

futbolLes inscripcions, limitades a 40 nens i nenes, es tancaran el 20 de Juny
Les activitats esportives es complementen amb classes de repàs escolar, piscina i altres jocs.

(J.Roig).-Fins al dia 20 de juny està obert el període d’inscripcions per al Campus d’Estiu que organitza el CF Santa Bàrbara, dirigit pel tècnic i professor d’INEF, Joaquim Marti.
Aquesta serà la tercera edició del Campus, desprès de l’èxit assolit les dos anteriors. Martí dona per consolidat el Campus i espera que, al igual que en les anteriors, el nombre d’inscrits arribi als 40. En aquest sentit ressaltava que les places estan limitades pel nombre d’entrenadors titulats que el desenvoluparan, tres, i que per això cal que les inscripcions es facin lo més prompte possible. També per a que els organitzadors tinguin temps de preparar les samarretes del Campus i el material que s’hi empra.
El Campus començarà el 25 de Juny per acabar el 31 de Juliol, amb el parèntesi de la setmana de festes majors. Els nois i noies interessats es poden inscriure  una sola quinzena, al preu de 65 euros o les dues per poc més de 105.
El programa d’activitats setmanals del Campus inclou, entre altres, tres dies de repàs escolar d’estiu i piscina tot els dies i està pensat, segons els mateix Martí, no tant com un entrenament convencional, sinó com un seguit d’activitats físiques relacionades amb el futbol però buscant la diversió dels participants més que la competició.
Les inscripcions, obertes a xiquets i xiquetes de les categories prebenjami, benjamí, aleví i infantil del poble o dels pobles veïns, es poden fer a través dels perfils de facebook o twiter del club, als jugadors del club ja se’ls hi va lliurar el full d’inscripció. També al Smartcentre, al Gimnàs Municipal, a Eduard Roldán o al mateix Joaquim Martí

Santa Bàrbara gaudeix aquest estiu de 4 campus.

balla

Ballagym 2012 (Foto AdSB)

Uns 6.000 joves participaran aquest estiu en prop de 150 activitats de lleure a les Terres de l’Ebre

(T.G.).-Les Terres de l’Ebre acolliran aquest estiu uns 6.000 joves -dels quals prop de 800 seran monitors, monitores i directors o directores de lleure- que participaran en alguna de les prop de 150 activitats de lleure previstes per la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família.

Per tipologies, les activitats majoritàries seran els casals (96), seguides de les colònies (29), les acampades (14), les rutes (7) i els camps de treball (2). Per comarques, el Baix Ebre concentrarà més activitats (53), seguida del Montsià (41), la Ribera d’Ebre (39) i la Terra Alta (15).

Són dades que ha donat a conèixer ahir al matí, el director general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, Toni Reig, durant la visita al camp de treball “Esclatant la memòria”, que té lloc durant la primera quinzena de juliol a Corbera d’Ebre (la Terra Alta).

Pel que fa a les activitats d’estiu a les Terres de l’Ebre, el director general de Joventut ha posat de manifest l’alt percentatge en l’organització de casals de vacances a diferents poblacions, arribant a ser la segona demarcació de Catalunya amb més activitats d’aquest tipus.

Sense anar més lluny una mostra de l’alta participació dels campus d’estiu la té el municipi de Santa Bàrbara que amb 4.000 habitants disposa de 4 campus .

El Ballagym,  promogut des de la regidoria de Serveis Socials  conjuntament amb el gimnàs municipal i que fa més de 10 anys que es porta a terme, és un dels més multitudinaris, hi participen aproximadament uns 80 nens que escullen diferents setmanes i que participen d’activitats de lleure, d’esport, dinàmiques de grup etc..

El Club de Tennis la Plana també organitza a les instal•lacions esportives un altre campus privat destinat a tots els xiquets i xiquetes que els agradi la pràctica d’aquest esport però en el que també s’inclouen d’altres propostes.
Per primer any el Club de Futbol també incentiva als joves del poble o de municipis veïns a la practica d’aquest esport que combinada amb estones de repàs, d’activitats de grup o de piscina compta amb prop de 40 nens i nenes.

Finalment un altre campus , és “l’essència” dedicat íntegrament a l’esport en el que participen nens de la comarca però utilitza les instal•lacions esportives planeres per portar-lo a terme.

Per mesos, el que tradicionalment ha concentrat el gruix de les activitats d’estiu ha estat el de juliol (54% l’any 2012), seguit del de juny (33%), el d’agost (10%) i el de setembre (3%).