Jordi Boronat desmenteix que el sopar del bou estofat de Festes es traslladi al remodelat Parc Municipal.

parc.

Monument al “Planer Absent” al Parc Municipal,abans de les obres de restauració.(Foto:J.Roig)

Les obres van començar a principis d ‘any  i,segons l ‘alcalde de Santa Bàrbara, si que  podrien estar enllestides per celebrar-hi l ‘esmorzar de germanor el dia del bou capllaçat.
Entre altres millores es pavimentarà amb formigó estampat i es respecta pràcticament tota la vegetació existent.
(J.Roig/T.G.).-Les obres de restauració del Parc Municipal de Santa Bàrbara segueixen a bon ritme  i si les previsions de l ‘equip de govern planer es compleixen,podrien estar enllestides el proper mes de Juliol,al menys aquesta era la voluntat  de l ‘alcalde del municipi expressada en una entrevista a la nostra emissora,setmanes enrere.
Jordi Boronat deia que la intenció és de que, l ‘esmorzar de germanor que s’ organitza al municipi el primer dissabte de festes es pugi fer ja al nou Parc Municipal.

Boronat aprofitava també per desmentir la “rumorologia” que s’ ha pogut escoltar pel poble darrerament en el sentit de que l ‘altre àpat  popular que es fa per Festes Majors,el sopar del bou estofat, es traslladaria també al Parc. L’alcalde era categòric: “si les coses funcionen,no les toques”,afegint  que aquest comentari no ha sortit de cap membre de l ‘equip de govern i que el bou estofat enguany es seguirà fent a la Plaça  Major,que representa “el rovell de l ‘ou” del poble.

La remodelació del Parc Municipal de Santa Bàrbara era una de les propostes que l ‘equip de govern planer,de CiU,portava al seu programa electoral, justificada perquè fa més de 30 anys que aquest espai públic no ha tingut cap millora i per aprofitar una subvenció de 55.000 euros de la Generalitat que prescriu enguany.
Les obres de restauració del Parc Municipal  consisteixen bàsicament amb els moviments de terres,el formigonat estampat al terra,la creació d’ un parc infantil i l ‘adequació dels espais verds mantenint pràcticament la vegetació actuals i el monument al “Planer absent”