Vadim Zelaya pren possessió del seu càrrec com regidor d’ ERC a Santa Bàrbara.

L’ ajuntament de Santa Bàrbara va celebrar ahir a la nit ,la sessió de ple corresponent  al mes d’ Abril que va servir  ,primer que res i desprès d’ aprovar l ‘acta del ple anterior , per a que prengués  possessió del seu càrrec com a nou regidor d’ ERC,  Vadim Antonio Zelaya Sánchez , quart a la llista republicana i que ha tingut que incorporar-se  al consistori  per substituir al finat   Ignasi Caballé. Es dona la circumstància de que , aquest , havia substituït ,poc mesos abans , la cap de llista d’ ERC a Santa Bàrbara Mª José Cid que havia deixat el càrrec per motius personals.


Marc March,actual portaveu d ‘Esquerra a la municipalitat planera , destacava el paper de dinamitzador  que el regidor difunt  feia  dintre el grup ,lamentant la seua pèrdua  que va significar un cop dur i un temps d ‘impàs per a reorganitzar el partit ,reorganització que clou presentat el nou regidor que ,segons Marc, és una persona perfectament vàlida i responsable per a desenvolupar el seu paper de regidor.
Vadim Zelaya ,el nou regidor  planer d’ ERC ,tot i que nascut a Costa Rica és una persona  casada i perfectament integrada al municipi i ja anteriorment havia format part de diferents associacions. Ara , confessava, havia decidit formar part d’ ERC per la seua vinculació familiar als partits esquerrans.
Vadim es confessava il•lusionat i amb ganes per a  desenvolupar el seu nou càrrec i creu que, poder transmetre i portar al debat les inquietuds dels ciutadans, és una gran responsabilitat que està disposat a assumir.