Santa Bàrbara renova les plaques identificatives dels carrers

capturadaEn una primera fase se’n han col•locat 67 per restituir les que han desaparegut amb el pas del temps i també per senyalitzar les confluències dels carrers principals amb els secundaris.

El nostre poble, amb menys de 4.000 habitants té 159 carrers.

(J.Roig/T.G.).-Aquest dies, els operaris de la brigada municipal de Santa Bàrbara estan col.locant un nou model de plaques identificatives dels noms dels carrers de la vila.
El regidor de Governació , Antonio Olles, informava de que s’ha començat en una primera fase restituint aquelles plaques que han anat desapareixent al decurs dels anys per diferents motius amb la intenció de que tots els carrers estiguin identificats, com a mínim, al principi i al final de la via.
Com a nota curiosa, el regidor també ha informat de que el nostre poble té un total de 156 carrers, més tres que es comptabilitzen al Polígon industrial i amb noms que van des de els noms de diferents vents i conceptes immaterials i religiosos a noms de personatges locals o territorials, punts geogràfics catalans o tots els noms dels pobles del Montsià i altres de les Terres de l’Ebre.

En total, de moment, s’han col•locat 67 plaques noves que inclouen no solament les que s’han hagut de restituir, sinó que també s’ha volgut identificar els punts d’encreuament entre els carrers principals del poble i els secundaris.
Olles també deia que cada placa costa entre 30 i 40 euros amb lo que, de moment, en la renovació del vialer del nostre poble, l’ajuntament ha invertit més de dos mil euros. Les noves plaques tenen un fons de color ocre amb l’escut del poble al extrem superior esquerre i les quatre barres catalanes al inferior dret, just al mig, el nom del carrer.