El reiky, una disciplina completaria a la medicina convencional,té versió planera.

anna

Anna Balagué (Foto T.G.)

Ana Balagué pronunciarà aquesta tarda una xerrada sobre el tema al local de les “Dones Planeres”

(J. Roig /T.G.).-L ‘Associació de mestresses de casa de Santa Bàrbara, dintre del cicle de xerrades que organitza aquest trimestre, ha programat per avui dijous, a partir de les 4:30 de la tarda, la que pronunciarà la planera Anna Balagué amb el tema del Reiky i les seues  virtuts curatives i sanadores gràcies a l’ imposició de mans.

Anna, que és infermera, va conèixer el món d ‘aquesta teràpia fa més de 20 anys a Lanzarote quan s ‘estava iniciant en la seva professió. A partir d’aquí va comença a endinsar-se en aquest món, aplicant aquesta metodologia curativa a amics i familiars.

Ara però i desprès de rebre ànims des dels seus cercles més propers, a pres la decisió de  dedicar-s’hi plenament, perquè considera que, sense renunciar a la seua professió d’ infermera, pot ajudar als pacients que ho vulguin amb aquestes teràpies alternatives i complementaries. Balagué ens deia quelcom tant interessant com  que les malalties tenen un component físic però també un component emocional .”Com a infermera solament puc tractar la part física de la malaltia. Amb el complement del  reiki, puc actuar també a nivell mental i espiritual amb lo que aconseguim un tractament general del pacient”, explicava.

Aquest tipus de teràpies comencen a aplicar-se també en alguns hospitals que combinen  la medicina tradicional amb l’alternativa, com el Ramón i Cajal de Madrid  o la Vall d’Ebron a Barcelona. Balagué creu que seria molt interessant que aquí també es pogués aplicar per comprovar els seus beneficis.

Recordem que la xerrada serà aquesta tarda al local social de les mestresses de casa i tractarà d ‘explicar la relació de les malalties físiques amb la prevenció que pot aportar el tractament amb reiky.