El planer Josep Mª Martí es proclama bicampió de Catalunya en els individuals de Bitlles.

bitllesPer segon any consecutiu , el jugador del Club de bitlles Santa Bàrbara Josep Mª Martí es va proclamar Campió de Catalunya en la modalitat d’ individuals.

La competició es va dur a terme el passat diumenge 27 de Setembre a Castellvell del Camp i va enfrontar els 60 jugadors masculins  més ben classificats a les respectives lligues territorials. Paral•lelament , també es van enfrontar en aquesta jornada esportiva  les 40 dones més ben classificades del Principat.

Com hem dit ,  Josep Mª Marti de Santa Bàrbara , va revalidar el títol de Campió de Catalunya i Roser Cherta ,  de La Galera , va aconseguir classificar-se en 3er.lloc de la competició femenina.

Marti va guanyar també el Trofeu al millor jugador de la demarcació de Tarragona i Agustí Barberà al jugador de més edat de la competició. Roser  Cherta també es va adjudicar el trofeu a la millor jugadora provincial.

La setmana anterior, els Clubs de Bitlles de Santa Bàrbara i de La Galera  també van participar a la Super copa de Catalunya de Bitlles que es va celebrar el dissabte 19 de Setembre a Igualada. La competició va enfrontar els equips de Benavent de Segrià , Alls secs piquen , La Galera , Igualada i la Selecció Catalana de Bitlles formada per 6 jugadors de diferents clubs , tres dels quals són de les nostres terres. Concretament Josep Mª Martí de Santa Bàrbara i Roser Cherta i Jordi Gilabert , tots dos de La Galera.

En aquest cas l’ equip guanyador de la Super copa va ser el Benavent de Segrià , quedant la Selecció Catalana en segon lloc i essent de nou el planer Martí el jugador que va aconseguir el nombre més gran de punts per al seu equip