Astrid Princep,la nostra Pubilla Major 2013 vol encaminar el seu futur cap a la Sanitat

Astrid Princep Pubilla Major 2013

Astrid Princep Soler,Pubilla Major de Santa Bàrbara.2013

Una mescla d ‘alegria  i espant,les sensacio0ns que va tenir en escoltar el seu nom el dia de la elecció.
A la pubilla major planera li agraden els bous  i els actes  que s’ organitzen per als joves,encara que reconeix que els joves, no estan massa acostumats a participar al ball tradicional amb orquestres.

(J.Roig).-Com és habitual des de fa anys,uns dies desprès de l ‘elecció,les noies  que resulten  escollides com a pubilles majors ,son convocades a l ‘emissora per tal de poder conèixer-les un poc més com son.
Avui la protagonista a la noticia local és Astrid Princep ,la pubilla major de les festes 2013,una jove  del nostre poble que està estudiant 1er de Batxillerat i que recorda com una bona experiència quant  va ser pubilla de petita,per això ha volgut repetir,tot i que no imaginava que sortiria escollida Pubilla Major .Quant va escoltar el seu nom es va alegrar,es va espantar” totes les sensacions a l ‘hora” deia.
Astrid es considera una noia sincera i  d ‘entrada  tímida ,encara que molt oberta quant pren confiança . El seu futur el vol encaminar cap al camp de la sanitat,més cap a l’ infermeria  o la pediatria,ja que li agraden mol els nens .
De les festes creu que hi ha prou actes per a tot hom , tant durant lo dia com per la nit ,encara que  lo que més li agrada són els bous  i l ‘espai que es munta per als joves a “Lo puesto”,reconeixent que al  ball tradicional,els joves, no estan massa acostumats a participar-hi.
També va donar la seua opinió sobre l ‘acte de petició de pubilles a la manera tradicional que es fa als pares als seus  domicilis. A Astrid li va agradar molt perquè a les jotes que li van cantar  va sortir “l’ apodo” de la seua família “ va ser molt graciós fins i tot el meu pare es va  emocionar”,confessava.
Entre altres coses destacava l ‘amistat que des de petita l ‘uneix al seu acompanyant ,Josep Lluis Cid i el desig de que tot  el poble s’ ho passi bé i acompanyi a  les pubilles a tots els actes que pugui  “que com més gent serem  més festa farem” exclamava abans de desitjar  en nom propi i de les seues  companyes  unes  BONES FESTES A TOT HOM !!