Santa Bàrbara ofereix a la població accés gratuït a la xarxa.

*La connexió a Internet serà gratuït,  però  limitarà les descàrregues massives.
*El municipi és un dels primers de les Terres de l’ Ebre en  forma part del col•lectiu “Guifi.net Terres de l’ Ebre”.
* Aquest col•lectiu  explicarà demà  com es podrà accedir a aquest servei

Santa Bàrbara vol fer un pas més  a l ‘hora de donar servies a la població referits a les noves tecnologies. És per això que ara i per a demà divendres 30 d’ Abril a organitzat  una  xerrada sobre la xarxa de connexió a Internet  sense fils  i  oberta , que promou l ‘ajuntament  amb la d’ adhesió al col•lectiu “Guifi.net Terres de l’ Ebre”.
Membres d ‘aquest col•lectiu , explicaran a partir de les vuit de la tarda i a la Biblioteca municipal  ,com es pot formar part del mateix ,l’ equipament necessari  o  les avantatges que això  pot significar per a l’ usuari.
Mercè Fort ,la responsable de l’ Infocentre  planer ,  assenyalava com a principals el fet  de que els membres del col•lectiu  poden compartir eines , recursos  i molt especialment una connexió wifi a Internet.

Foto :Guifi.net Terres de l’ Ebre

L ‘ajuntament de Santa Bàrbara ha estat un dels  primeres del territori en formar part d’ aquest col•lectiu que es presentarà demà  al municipi ,aconseguint unir alguns serveis de l ‘administració municipal  optimitzant així   la compartició de recursos  i facilitant la comunicació entre ells.
Ara,l’ ajuntament vol anar més enllà i oferir aquest servei a la resta de població que hi estigui interessada. L ‘accés a aquest servei de connexió  wifi  a Internet  serà gratuït  i solament caldrà fer una petita inversió inicial per adaptar els ordinadors personals  a la tecnologia necessària per poder connectar-se. Òbviament l’ us d ‘aquest servei  d ‘accés gratuït  a la xarxa tindrà unes limitacions com per exemple les descàrregues massives d’ informació ja que està pensat bàsicament per a que l’ usuari pugi consultar  i respondre correus ,  informació  de pàgines web etc.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada