Godall organitzarà al Juliol les II Jornades Musico-Culturals

Al decurs de dues setmanes es podrà gaudir gratuïtament d’activitats relacionades amb la música.
Destaquen de les jornades dues nits de cinefòrum

Agrupació Musical Godall (Foto:Godall.blogspot)

(J.Roig/Redacció).-Del 2 al 14 de juliol, tindran lloc, a Godall, les II Jornades Musico-Culturals. Es tracta d’unes Jornades organitzades per l’Agrupació Musical de Godall (AMG).

Al llarg d’aquests dies els alumnes de l’Escola de l’AMG, i tots aquells músics i persones interessades en el món de la música i la cultura, podran gaudir d’un seguit d’activitats com ara cant coral, taller de construcció d’instruments, taller de canyes per a saxos i clarinets, cinefòrum, taller de percussió i trompeta, taller de fisioteràpia, etc.

Les Jornades són gratuïtes i estan obertes a tothom, tot i que, amb places limitades.
De les Jornades destaquen dues nits amb cinefòrum a l’aire lliure, on el director de l’AMG encetarà el debat comentant aquells aspectes musicals més destacats de la pel•lícula.

Com a cloenda de les Jornades hi haurà un concert de tots els músics participants.
El concert, serà el dia 14 de juliol a les 19’00 hores, a l’aire lliure, a un espai emblemàtic del nostre municipi: la plaça del Pou Bo.
Des de l’Agrupació Musical de Godall, s’han preparat aquestes Jornades seguint la línia habitual de treball de l’ associació que és la d’ensenyar, difondre i posar en valorar la música, per donar opció als nostres joves a una formació musical i cultural excel•lent.

Tot i ser un municipi petit, mancat de molts dels recursos dels que disposa un de més gran, des de l’AMG, amb el suport de l’Ajuntament de Godall, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona,  es senten orgullosos de poder oferir aquestes segones Jornades, que desitgen siguin profitoses per a tothom.