Per a Esquerra Planera, la campanya per a les municipals del 2019, ja ha començat..

ep

Equip d’Esquerra Planera a les Municipals 2015 (Foto: E.P.)

 

El seu líder, Marc March, admet que al 2011 no van saber explicar el seu projecte d’unió d’esquerres i que, ara,  desprès de guanyar un regidor, cal segui treballant per aconseguir recuperar, per a les municipals del 2019, el vot esquerrà que apareix a altres comtesses electorals.

Aquesta legislatura, el  grup anuncia una oposició constructiva, però contundent i obre la possibilitat de votar  l’ investidura de Blanc si hi ha voluntat de donar un paper més participatiu a l’oposició.

(J.Roig).-El cap de llista d’Esquerra Planera, Marc March, en una primera valoració dels resultats de la seua candidatura, deia des de la ràdio municipal que més que recuperar, han guanyat un regidor. Recordem que el 2011 i amb el nom d’Unitat Planera solament aconseguien 2 regidors i el diumenge van aconseguir el tercer. March deia que al 2011, no van saber explicar el seu projecte d’unió d’esquerres i la gent no ho va entendre. Ara s’ha treballat d’un altra manera i amb gent nova i, òbviament, estan contents amb el resultat, tot i que cal segui treballant per aconseguir recuperar per a les municipals el vot esquerrà que apareix en altres comtesses electorals com les autonòmiques o estatals.
Per a que el projecte d’unió d’esquerres al municipi continuí creixent, March afirmava que la campanya per a les municipals del 2019 comença a partir d’avui, treballant per concentrar i convèncer aquest vot d’esquerres , alhora que el seu paper a l’oposició haurà de ser, constructiva, però més contundent que no ha estat fins ara.

En aquest sentit el cap d’EP deia que el mateix diumenge ja havia parlat amb Alfred Blanch per felicitar-lo a l’hora que aprofitava per demanar-li que en el seu mandat permeti un paper més participatiu a l’oposició, “perquè les nostres propostes, també són vàlides”, deia.

Respecte a si donaran o no suport a l’ investidura de Blanch com alcalde, Marc deia que el tema no s’ha debatut al seu grup, però aprofitava per enviar un missatge al candidat , “evidentment nosaltres estem oberts a parlar-ne”.