El Passeig de la Generalitat de Santa Bàrbara, tancat a la circulació .

Aquesta setmana ha començat a Santa Bàrbara la segona fase de les obres  d’ urbanització del  passeig de la Generalitat. Per aquest motiu l’ ajuntament informava ahir que la via quedarà tallada al pas de vehicles mentre que durin les obres.

Jordi Boronat , alcalde del municipi , admetia que ha estat una llarga espera la que els  veïns de la zona  han tingut que patir pels inconvenients que ha suposat  poder posar en marxa la segona fase d ‘aquesta obra.

Boronat recordava que el projecte ,redactat per la Diputació, es va tenir que dividir en dues fases per la complexitat del mateix i perquè significava una inversió molt important, gairebé  dos milions d ‘euros. La primera fase es va poder dur a terme en el primer any de legislatura i ara, un cop quadrat  el finançament ,s’ ha pogut començar la segona que s ‘espera pugi estar  enllestida al mes de juny.

Les obres d ‘aquesta segona fase han esta adjudicades a Contragisa ,  la mateixa empresa que va fer les de  la primera i estaran finançades d’ una banda mitjança les corresponents contribucions especials per als veïns de la zona  i d’ altra , mitjança la subvenció del Pla Únic d’ Obres i Serveis (PUOS), l’ aportació de la Diputació de Tarragona .

Boronat destacava que ,en aquest cas ,el moment de crisi, paradoxalment , a beneficiat el pressupost inicial en una rebaixa de 400.000 euros .

Recordem ,especialment als conductors , que aquest important eix viari  de Santa Bàrbara,el Passeig de la Generalitat ,està  tancat a la circulació des de ahir dimarts