El comerciants planers organitzen la Revetlla de Sant Pere

pa-tomaquetPer segon any consecutiu, la Unió de Comerciants de Santa Bàrbara organitza per demà dissabte la Revetlla de Sant Pere a la Plaça Major del poble.

En la primera edició celebrada l’any passat es van oferir més de 900 racions per la gent que es va aplegar a la plaça Major a gaudir de la revetlla, aquest any degut a la bona acollida repeteixen aquesta activitat.

Durant aquesta setmana s’està potenciant que els veïns del poble adquireixen als establiments associats un tiquet, amb la compra d’algun article, per a que el dia de la revetlla es puga gaudir amb tan sols un euro de la degustació , de pa amb tomàquet, pernil i un refresc, els que no disposin del tiquet hauran de pagar 3 euros.

Els comerciants per aquest dia han preparat ball amb un duet i també diverses sorpreses que no han volgut donar a conèixer.

Aquest any es preveu major participació a la revetlla de Sant Pere, donat que el mateix dia, en motiu de les jornades Esportives , hi haurà als voltants del Pavelló Municipal d’Esports la primera Gran Marató les Milles que s’iniciarà a les 18 de la tarda.

La festa que organitza la Unió de Comerciants donarà el tret de sortida a partir de les 22 h.