L’ EMD de Jesús enceta avui la XVéna Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre

L’EMD de Jesús acull aquest cap de setmana una de les diverses fires dedicades a l’oli que es fan al territori. La d ‘enguany serà la XVéna  Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre  i es duira a terme des de avui dia 26 i fins el proepr diumenge 28 de Febrer  .

L’edició  d’ aquest any és la quinzena i arriba en un moment força difícil per als productors d’oli del territori, que veuen com la crisi econòmica, els baixos preus i les adversitats climàtiques els han perjudicat en el global de la campanya de recol•lecció que just a acabat aquets dies .


Tot i això ,  la Fira de l’Oli de Jesús s’ha garantit una nombrosa presència de les cooperatives i moliners del territori. L’alcalde president de l’EMD, Pere Panisello, explica que en aquesta edició fins i tot hi haurà més presència dels productors, que ompliran la quarantena d’estands que hi haurà a la fira.

Panisello també volia destacar que la fira de l’ oli de Jesús , servirà per reunir les diferents poblacions del territori que organitzen fires dedicades a l’oli d’oliva. D’aquesta manera, hi ha prevista l’assistència de municipis com Santa Bàrbara, Móra la Nova, el Perelló, la Fatarella, Rasquera o Godall. La trobada serà el diumenge 28 al migdia.
L’encarregat d’inaugurar aquesta edició serà el president de l’Organisme Autònom de Desenvolupament Local de la Diputació de Tarragona i alcalde de Prat de Comte, Joan Josep Malràs.