El PP de Santa Bàrbara demana coherència als partits politics en les seues línies d’ actuació .

En el darrer ple celebrat a l’ Ajuntament de Santa Bàrbara ,un dels punts que es van aprovar va ser el  referent al manifest d ‘adhesió en suport de les esmenes presentades per l’Agrupació  de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’ Ebre en el tràmit de la llei que ha de regular les festes tradicionals amb bous. El punt  va ser aprovat pels quatre grups politics representats al consistori,CiU,PSC,ERC i PP si be el portaveu d ‘aquesta darrera formació Xavié  Boqué  va voler  intervenir  abans de la votació per demanar coherència  a determinades formacions , per  lo que voten  al Parlament  i lo que desprès es vota als ajuntaments . Boqué va dir que tots tindrien que demanar  als dirigents politics que tenen per sobre d ‘ells i que els representen al Parlament català , que defensen la tradició dels bous a les Terres del’ Ebre .

Boque va evitar nombrar cap partit polític ,però si que va voler ser crític en denunciar que hi ha formacions que voten una cosa al Parlament i desprès voten lo contrari als ajuntament,en clara al•lusió a la referida llei que ha de regular les festes tradicionals amb bous.
El portaveu popular acabava  dient que els politics locals de les Terres de l’ Ebre han  de fer un esforç  per a fer entendre als diputats que lo mateix que es defensa des de els ajuntaments  han de defensar ells al Parlament Català,perquè és lo que vol la gent del territori.