Avança el Llibre de Gastronomia: Restaurants – oli OM-TS

Tres dels restaurants participants són de Santa Bàrbara

(Redacció/J.Roig).-La preparació dels continguts que ompliran el llibre Guia gastronòmica de l’oli d’oliveres mil•lenàries del Territori del Sénia que preparen conjuntament la Mancomunitat i l’Associació, amb la col•laboració dels 53 millors restaurants del Territori  està avançant a bon ritme,segons informen des de l ‘entitat.

A dia d’avui ja s’han fet les fotografies dels plats elaborats a 44 Restaurants, amb la qual cosa s’ha avançat molt,amb resultats que satisfan els organitzadors,tant per les magnífiques i molt variades receptes com pel treball del fotògrag  Santi Martorell i el dissenyador  Ignasi Boza. Els plats són molt variats presentant cuina tradicional i cuina d’autor o de vanguardia… Però sobretot predominen els productes millors del territori.
Cada Restaurant ha fet una recepta amb oli d’oliveres mil•lenàries del Territori del Sénia que serà la part principal del llibre (2 pàgines per Restaurant, amb la recepta i fotografies del plat acabat i del procés d’elaboració) i a més esta recepta l’han incorporat a la seua Carta.

Recordem també que entre els 53 restaurant que participen de l’ iniciativa,tres són de Santa Bàrbara

Una de les singularitats serà que aquest llibre, a més del format paper, tindrà una versió en format digital, que es penjarà a Internet.