El famós músic Pep Sala, promociona l’ oli de Santa Bàrbara

Josep Roig entrevista ,a l 'estand de La Plana Ràdio, a Pep Sala (Foto LPR)

Sala ,que ha visitat ja diferents fires ebrenques, diu de ‘oli planer que  és “or liquit”.
Amb el documental que prepara,vol promocionar  la riquesa paisatgística i gastronòmica de les Terres de l ‘Ebre

(J.Roig)

De fet Pep Sala ,des de fa més d’un any  i amb la seua productora de vídeo ,està treballant en un programa de gastronomia a les Terres de l’Ebre, titulat “Paisatge i gastronomia”  que pretén,segons explicava ell mateix,conjugar les tradicions,la cultura,el paisatge i la cuina del territori.
Sala deia que les fires són una mostra  important de l ‘activitat econòmica i gastronòmica dels pobles  i que ,per tant,la presència del seu equip a la Fira de l’ Oli Novell de Santa Bàrbara era per incloure al documental  lo que,literalment ,va titllar  com a “or  líquid”  referint-se ,naturalment a l’ oli que s’ hi presenta.

El popular músic avançava a la nostra emissora que esta previst que el documental surti en format DVD al 2011 ,mentre s ‘esta negociant la seua emissió amb diferents cadenes  autonòmiques i estatals amb  l’ intenció de difondre lo màxim possible aquets valors  identitaris i culinaris que recull el treball.

L’ equip de Sala,a part de la Fira de l’ Oli Novell de Santa Bàrbara a estat també a la de l’ aiguardent de Prat de Compte,la dels bolets al Regues, a la de Deltebre ,Camarles o La Ràpita entre altres .

Pep Sala aclaria també que  “Paisatge i gastronomia”  no és el primer treball  que prepara la seua productora de vídeo, ja que ,anteriorment ha creat diferents projectes gastronòmics, com per exemple “Art en cuina”, intervenint també  en coneguts programes de gastronomia com “En clau de vi”, emès a TV3 dos cops.