L’ hotel Rt. Diego de Santa Bàrbara, guardonat amb la nova certificació Hotel Gastronòmic de Catalunya

dieg

Diego Arasa, entrevistat a La Plana Ràdio (Foto J.Roig)

És l’únic de les Terres de l’Ebre que rep aquest reconeixement.

Diego Arasa diu que és un reconeixement a lo que sempre han fet : cuidar el client i la gastronomia amb productes de proximitat.

També afirma que no li fa cap il·lusió una estrella Michelin, perquè a l’establiment li va bé treballant  una cuina de mercat.

(J.Roig/T.G./Redacció).-35 hotels catalans han rebut la nova certificació Hotel Gastronòmic de Catalunya, un distintiu, impulsat des de la Direcció General de Turisme, que té com a objectiu posicionar una oferta turística singular, d’alt valor afegit, i que combina l’allotjament confortable amb una oferta gastronòmica de cuina catalana arrelada en el territori. L’ hotel restaurant Diego de Santa Bàrbara ha estat l’únic de les Terres de l’Ebre que ha rebut aquest distintiu.

De caràcter voluntari, hi poden optar hotels de petit format (amb un màxim de 60 habitacions) i que compleixin aquests quatre requeriments: gestió familiar, allotjament confortable, oferta gastronòmica de qualitat i dinamització del territori a nivell econòmic i cultural. Diego Arasa, un dels propietaris de l’establiment premiat, explicava a La Plana Ràdio que això és el que han fet tota la vida, cuidar el client oferint una bona gastronomia i productes de proximitat.

Diego deia també que la família,òbviament, es sent satisfeta per aquest reconeixement, tot insistint en que se’ls ha premiat per lo que han fet tota la vida, encara que també admetia que aquest guardó ajudarà encara més a promocionar l’establiment. “Des de fa uns dies hem notat un augment del nombre de reserves” , deia l’empresari planer.

Preguntat sobre si l’establiment ha optat en algun moment a aconseguir el prestigi que dona les estrelles Michelin, Diego afirmava que no li fa cap il•lusió. “Nosaltres treballem la cuina de mercat, amb productes de proximitat, és un altre nivell”, es sincerava.

Els hotels certificats, entre ells l’ hotel Restaurant Diego de Santa Bàrbara, formaran part d’un pla de promoció específica que durà a terme l’Agència Catalana de Turisme i han rebut un diploma i una placa distintiva, entrant a formar part d’un pla de promoció específica que du a terme l’Agència Catalana de Turisme.