Es presenta la quarta edició del Torneig Internacional de Futbol de Base de les Terres de l’Ebre

Alta participació dels equips de les Terres de l’Ebre i la novetat de la Copa TTE en categoria infantil.

Presentació del torneig a l’Ametlla de Mar ,amb la presència de Xavier Pallarès (Foto:ITE)

(Redacció/J. Roig).-L’Internacional Terres de l’Ebre de Futbol de Base  ja ha començat una nova edició, la quarta, en la que els equips ebrencs seran els gran protagonistes. Així ho va manifestar el Director del Torneig, Fernando Garcia, en la presentació que va tenir lloc a l’Ametlla de Mar el dimarts, amb la presència de Xavier Pallarès, delegat del Govern a les Terres de l’Ebre.
Els presents van coincidir en qualificar el Torneig com a turístic i esportiu, a més de significar un bon incentiu econòmic per al territori. De fet ,a banda dels gairebé 1.000 nens que hi participaran, el torneig  està previst que pugui moure  unes 3.500 persones –la meitat està previst que s’hi allotgin– i tornarà a ser un dels millors aparadors de les Terres de l’Ebre. Si bé molts dels 68 equips que hi ha inscrits a hores d’ara són de les Terres de l’Ebre, no hi faltaran equips internacionals i nacionals amb renom.

De fet, aquesta internacionalització també ha fet que la rifa solidària d’aquest any vagi destinada als damnificats del terratrèmol i del tsunami al Japó, tal i com va avançar el director del Torneig. En la presentació d ‘ahir es va anunciar que l’edició d’ aquest any  recuperarà la categoria d’infantil, que s’havia perdut en l’anterior. L’Ametlla de Mar serà la seu principal del torneig i s’hi celebrarà l’acte d’inauguració, amb un amistós entre els equips del Barça i de l’Espanyol i la cloenda.
La inauguració serà el dia 21 d’abril i les finals el 24. Les altres seus seran Amposta, Deltebre (amb els camps de La Cava i Jesús i Maria) i Sant Carles de la Ràpita. Aquestes seus acolliran els partits de prebenjamins, benjamins, alevins i la Copa Terres de l’Ebre d’infantils.