Avui es clou el curs acadèmic a l ‘Escola de Música de Santa Bàrbara

Arribant a finals del mes de Juny, també l’ Escola de Música de la Unió Musical Jaume Balmes de Santa Bàrbara acaba la seua activitat acadèmica. Així i per tancar-la , ahir a la tarda l ‘escola va oferir  l’ habitual audició de final de curs  i avui es lliuraran les notes als alumnes ,desprès que la setmana passada es fessin els corresponents exàmens.
La particularitat de l ‘audició  d ‘enguany però , va ser que l ‘escola va sortir de l ‘acadèmia per traslladar-se a la Plaça Major on el públic  assistent,un centenar de persones, van poder gaudir de la música i  dels avenços que en aquest camp han fet els alumnes.
Marc Subirats, el director de l ‘escola deia que s’ havia escollit aquest dia i aquest lloc per celebrar el Dia Mundial de la Música que es commemorava ahir ,coincidint amb el solstici d ‘estiu.

En l ‘actualitat l’ Escola de Música de La Unió Musical Jaume Balmes te uns 60 alumnes que son els que ahir van oferir l’ audició. Subirats deia que el nivell del ‘escola ,en general es pot qualificar  d’ acceptable.
Subirats també avançava que la banda te la primera  actuació de l ‘estiu el proper 3 de Juliol,com a preàmbul de Festes Majors amb el concert a la Plaça que tindrà com a banda invitada a la Banda de Música de Rasquera. El 17 d’ agost la banda planera serà l’ invitada a tocar a les Festes Majors de Paüls .