Una venjança per un deute de diners entre magrebins ,va ser la causa de la crema de cotxes

Cotxes cremats el 15 de Gener (Foto :N.Torres)

L’ alcalde de Santa Bàrbara diu que no li fa for que li pugin dir racista per fer complir les normes de convivència ciutadana.
”Racista és qui no es vol integrar a la comunitat on viu”,sentenciava Boronat.

(J.Roig).-Segons que  es desprèn de les investigacions realitzades pels  Mossos d ‘Esquadra i referides per l ‘alcalde de Santa Bàrbara a la nostra emissora,el mòbil de la crema de cotxes que va tenir lloc al municipi el passat 15 de Gener,hauria estat la venjança d’ un ciutadà d’ origen magrebí contra una altre de la mateixa ètnia per un deute de diners. L’ individuo hauria calat foc al cotxe del suposat deutor i per proximitat s’ haurien encès els altres vehicles.

El presum-te autor dels fets ja ha estat imputat amb càrrecs i l‘alcalde reclama que li caigui “tot el pes de la llei  i si se l’ha d ‘expulsar del país,dons que se l ‘expulsi. Lo que no pot ser és tenir aquestes actituds envers la societat” deia Boronat.

Jordi Boronat,l’ alcalde de Santa Bàrbara,admetia que darrerament s’ han donat alguns episodis d’ alteració de la convivència ciutadana per lo que advertia que des de l ‘ajuntament s ‘actuarà en contundència contra tot aquell que no se sàpiga comportar,sigui del poble o de fora,afegint que no  l’espanta que el pugin titllar de racista pel fet de voler fer complir les normes de convivència al municipi.”Racista és qui no es vol integrar a la comunitat on viu”,sentenciava Boronat.
L ‘alcalde concloïa destacant que la societat planera “funciona be, està  cohesionada i gaudeix habitualment d’ un bon ambient.”-“No pot ser que per manca d’ integració i d’ adaptació a la nostra societat,algú s’ en vulgui sortir en al seua i empitjorar la nostra qualitat de vida,que en definitiva és l’ únic que s ‘aconsegueix amb fets com aquets