Els taurins ebrencs s’obren a la captació de socis entre l ‘afició

(Redacció/J.Roig).-Segons que feia públic  l’ Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre, aquesta passada setmana i des de els seu perfil al facebook ,aquesta entitat ,que agrupa als taurins  ebrencs ,s’obre a partir  d ‘ara la captació  de nous  socis  entre l ‘afició.
Tal i com es va aprovar en la passada Assemblea General de Socis celebrada el dia 1 de desembre del 2012, aquesta temporada s’obrin les portes de la  agrupació a totes aquelles persones aficionades als bous que no formin part de penyes o comissions taurines i que vulguin formar part de la entitat com a socis.

Els requeriments per poder ser-ho són tenir  més de 16 anys  i pagar una quota de 10 euros anuals
Qui vulgui fer-se soci de la Agrupació haurà de demanar  el formulari per a fer l’inscripció. La petició és pot fer al  correu electrònic (apctte@hotmail.com) o per telèfon (659 96 44 36)
No obstant ,qui no disposi de connexió a  Internet, podrà demanar que el formulari per fer-se soci ,se li envií directament al seu domicili.
El termini per demanar els formularis comença   demà dimarts 21 de gener.
L ‘entitat fa saber també que,un cop tingui degudament complimentat el formulari d’alta com a soci es  farà  arribar una comunicació on es detallaran els drets i deures que tindran com a socis de ple dret de la Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les TTEE.
Durant el proper mes de Febrer es procedirà a ingressar les quotes anuals.