Canvis a la junta de la Unió Ciclista Santa Bàrbara per la renuncia del president.

(Foto:UCSB)

L ‘entitat vol donar més protagonisme als socis que practiquen bicicleta de  carretera i està sospesant la possibilitat d’ organitzar una cursa a les Festes Majors.
Diumenge organitzen la tercera pedalada en família pel carril bici d’ Amposta a Sant Jaume

(J.Roig).-Amb el començament de la nova temporada,la Unió ciclista Santa Bàrbara ha donat a conèixer el canvis que es van aprovar a la darrera assemblea general celebrada el passat estiu ,entre els que destaca la renovació parcial de la junta que afecta especialment la figura del President desprès de la renuncia,per motius personals, de Francesc Pastor que havia estat al càrrec fins a aquell moment.
Segons explicava Ximo Bel,secretari de la Unió,desprès de la votació Oscar Romer o va sortir escollit nou President i Celico Diaz,vicepresident.
Bel també explicava que si no es fan més activitats ciclistes de carretera és per la dificultat tècnica i econòmica que significa  organitzar-les.”No es pot ignorar la demanda d’ una part important de la massa social de la nostra entitat” justificava el secretari qui al mateix temps deia que calia que aquest col•lectiu s’ involucrés més dintre del organigrama de l ‘associació per veure si,per exemple,es pot organitzar una cursa ciclista a les  Festes Majors .
La Unió Ciclista Santa Bàrbara és una de les entitats més actives del municipi organitzant activitats per als socis i altres d’ obertes a tot hom,com la que han preparat per al proper diumenge 21 d’ octubre: la tercera pedalada en família pel carril bici d’ Amposta a Sant Jaume i que té el punt de concentració a l ‘explanada de la cooperativa a les 9 del matí per començar el recorregut a les 10 del mati des de Amposta. Bel deia que,entre anar i tornar es poden recorrer els 24 kilòmetres totals amb un parell d’ hores.