Enguany la Cursa Enigmàtica posarà “la nit a judici”

cartellAquesta popular activitat festiva que s’organitza a les Festes Majors de Santa Bàrbara,  enguany es titulara “El Judici de la Nit”.

(J.Roig/T.G.).-Desprès de nou anys ininterromputs, el dilluns 14 de juliol i en plena Festa Major, el Grup Joventut organitzarà  la popular cursa enigmàtica a la que enguany s’ha batejat amb el nom de  “El judici de la nit”.

Com sempre, un dels al•licients d’aquesta popular activitat festiva és el misteri que envolta el contingut de les proves que hauran de realitzar els concursants, ja que cap de la seixantena de col•laboradors que s’encarreguen de coordinar-les, coneixen la clau de l’enigma a resoldre. De moment s’ha fet públic, a banda del nom de la cursa , que els participants hauran de anar  vestits amb pijama i que  serà important que portin llanterna. Els grups seran de 6 a 10 participants. Montse Rodríguez i Montse Tomàs, regidora de Joventut i coordinadora de la cursa, respectivament,explicaven que fins a darrera hora no es reparteixen els diferents papers que han de fer els col•laboradors i només 4 o 5 persones de l’organització  coneixen les solucions de les proves.

La regidora de Joventut, Montse Rodríguez, admetia que, desprès de 9 anys, costa posar-hi imaginació per fer coses diferents. Afortunadament però,  dintre de l’equip de persones que s’encarreguen de la preparació de les diferents proves de la cursa,  hi ha gent amb idees i enguany a més a més hi ha noves incorporacions a l’equip que n’han aportat de noves, anunciava.
Com sempre, habilitat, destresa i velocitat seran les claus  per  aconseguir resoldre l’enigma i emportar-se algun dels tres premis que s’atorgaran als qui primer puguin resoldre’l. La regidora definia amb la paraula “diferent” aquesta novena edició de la cursa enigmàtica, la cursa del “ Judici de la nit”