La televisió per Internet “Clicmania.tv” s’ interessa pel treball “Un grapat de joves”

Fa uns mesos,el grup Joventut de Santa Bàrbara va fer públic  un curtmetratge que havien estat realitzant com una de les activitats del grup i com a resposta a l ‘encàrrec de la Secretaria General de Joventut.
El curt,presentat en suport de DVD s’ anomena “Un grapat de Joves” i explica l’ història d’unes noies i nois que arriben al poble des de un país anomenat “Frikilandia” i que volen conèixer i integrar-se a la vida associativa del municipi que visiten.

Foto ASB

Ara, la televisió ebrenca per Internet “Clicmania.tv” s’ ha interessat per aquest treball dels joves planers i després de posar-se en contacte amb la regidora de Joventut, Montse Rodriguez , aquesta televisió es va mostrar també molt interessada en totes les activitats que es fan al municipi en temàtica juvenil.
Així el passat 28 de maig, i un cop reunida tota la gent que va formar part en la creació del vídeo, van ser entrevistats per  explicar la tasca que havien dut a terme. La regidoria i els mateixos joves  creuen que és una bona manera de fer difusió d’aquest vídeo i una oportunitat per poder mostrar a l’ audiència d’ aquesta televisió on-line ,la participació dels joves en les diferents activitats que es realitzen al nostre municipi.

Segons que explica la regidoria de Joventut des de la pàgina web de l’ ajuntament de Santa Bàrbara,després de veure el treball realitzat per aquest grup de joves, la directora de “Clicmania.tv” es va mostrar molt interessada en què,en un futur, es pugui participar en altres programes de la mateixa televisió.

Montse Rodríguez, regidora de Joventut es mostrava molt satisfeta per l’èxit del vídeo i per la bona difusió que s’està fent del poble i del Grup Joventut.