Ensurt a “La Volta al Terme”

volta05

La ràpida intervenció dels monitors va evitar lo que haguera  pogut estar un accident mes greu a l’ incendiar-se la tenda de campanya on dormien els participants a “La Volta al Terme” que tots els anys per aquestes dates organitza la Regidoria  de Joventut de l’ Ajuntament de Santa Bàrbara.

Els fets van ocórrer als voltants de les 5 de la matinada del passat dissabte  i per lo que sembla i segons l’ hipòtesi amb la que treballen els  Mossos d’ Esquadra que investiguen l ‘accident , el foc podria haver estat provocat per un petard llençat per algú que hauria vingut a fer broma al campament on dormien els joves excursionistes.

Montse Rodríguez ,regidora de Joventut planera deia que afortunadament la ràpida decisió dels monitors de treure als jovers de la tenda i mirar d ‘apagar el foc va evitar un desenllaç mes greu.
L’ Ajuntament a presentat una denuncia a la Comissaria  dels Mossos a Amposta que estan investigant  els fets per veure de trobar indicis que pogueren portar a descobrir els autors de la malifeta.

La Volta al Terme  és una activitat que va començar a organitzar ,ara fa 20 anys l’ Esplai Espurna i que va recollir la Regidoria de Joventut de Santa Bàrbara en desaparèixer l ‘entitat.

Es tracta d’ organitzar una excursió  de dos dies de durada amb pernoctació inclosa ,per a nois  i noies d ‘entre 9 i 11 anys , que discorre pel perímetre del terme municipal i  permet conèixer als participants els principals camins del terme així com altres característiques orogràfiques,botàniques o històriques . Els fets van ocórrer als voltants de les 5 de la matinada