Un taller infantil i una exposició fotogràfica, posen el punt i fina la les Jornades Culturals 2013

893987_10201071701059423_127796048_o

Alfred Blanch presentant les Jornades Culturals 2013 (Foto :A. Ollés)

Un total de 21 entitats de Santa Bàrbara han organitzat els 62 actes que s’han dut a terme  al decurs de les mateixes

(J.Roig) .-Al decurs de les darreres cinc setmanes ,Santa Bàrbara ha viscut intensament la 22èna edició de les Jornades Culturals que converteixen el municipi en un dels que,possiblement,més durada donen a  aquest tipus d ‘activitats,comuns a la majoria de poblacions ebrenques.

Alfred Blanch ,regidor de Cultura de Santa Bàrbara ja destacava  en l ‘entrevista realitzada per presentar les Jornades  la gran implicació de les entitats culturals i esportives del municipi i fins i tot de particulars  per poder-les dur a terme.

Ara però ,aquestes jornades arriben a la seua fi aquest cap de setmana amb els tallers infantils que organitzen demà dissabte el Grup Joventut al Centre Obert l’ Oliveta a partir de les 11  del matí  i amb l ‘exposició dels treballs realitzats al curs bàsic de fotografia que s’ ha organitzat també durant aquests setmanes i que es podrà veure al local de l ‘associació de Dones Planeres  a partir de les set de la tarda.

Un total de 21 entitats han participat a les Jornades Culturals organitzat algun dels 62 actes que s’ han organitzat   des de que van començar el passat 13 d ‘abril.