Comencen les Jornades Culturals a Santa Bàrbara , condicionades per la crisi econòmica

pres-culturalsAmb el  lliurament dels premis del XVIII Concurs Literari Sant Jordi Vila  de Santa Bàrbara, aquest municipi donarà per inaugurades , aquest dissabte 18 d’ Abril , les Jornades Culturals que, curiosament , arriben enguany també a la seua divuitena edició. L’ acte servirà per gaudir també de l ‘espectacle de la cantautora tortosina Montse Castellà “L’ escriptor inexistent” .

Les Jornades Culturals de Santa Bàrbara enguany es veuen mes que mai condicionades a la retallada pressupostaria  que ha patit també la regidoria de cultura planera  ,segons que explicava el responsable de l ‘area ,Alfred Blanch .És per això que cal valorar encara molt mes la participació i col•laboració de les diferents entitats del poble en la confecció dels diferents actes que organitzaran des de dilluns dia 20 d’ abril fins  al 30 de Maig.

Les mes  immediates les presentacions literàries temàtiques que ha organitzat  La Plana Ràdio . Dilluns dia 20 , amb Andreu Carranza  i Miquel Esteve amb el titol “Aventures literàries” –Dimarts 21 “Dones escriptores” amb Francesca Aliern ,Montse Vanegas i Bendy Suarez i el dia de Sant Jordi ,  “Contes Breus” amb la presència dels escriptors Josep Igual i Jesús Tibau.

Els escriptors i escriptores presentaran ,  des de la ràdio municipal,  la seua darrera obra, de la que s’ en farà una breu lectura.

També la propera setmana, el dia de Sant Jordi la delegació local de Mans Unides organitza la venda de roses a la plaça major i els centres educatius locals , lliurant els seues corresponents premis literaris .L’ IES Les Planes els del XII Concurs literari “Sant Jordi” i el CEIP Jaume Balmes el XVI Premi literari “Rogeli Farnós”