L’ ajuntament de Santa Bárbara adjudica a l ‘empresa privada la gestió de les instal•lacions esportives municipals

pavello-reduit

El regidor d’esports ,Alfred Blanch  i l’equip de govern planer van creuré oportú que desprès de la reforma de les instal•lacions esportives municipals,  fora una empresa especialitzada la que es dediqués a gestionar el seu us.

D’aquesta manera i desprès de la convocatòria de concurs públic, les instal•lacions esportives , que disposen de un camp de gespa artificial, dues pistes de tenis, dues  de pàdel, una de frontó i una pista de futbol sala,   han estat adjudicades a l’empresa Area Esport.


L’empresa adjudicatària  aportava a banda de la gestió ,  una reforma integral del bar i una nova pista de pàdel que ja esta en construcció i que sumen un import d’inversió d’uns 100 .000 euros.

El mateix ha succeït amb el gimnàs municipal , l’’ajuntament posa l’espai i l’empresa  Hymnos Salut a la que se li ha adjudicat, s’encarregarà de posar-hi el maquinari  i de gestionar-lo.

Segons Blanch,   la intenció al privatitzar aquests serveis,  d’una banda és perquè les empreses especialitzades en el tema li sabran donar un millor dinamisme , l’ajuntament deixarà de tenir la despesa que suposa la gestió de les mateixes i perquè així  es podrà regular el seu us i evitar-ne el deteriorament.

Alfred Blanch explicava que , tot i  que ara els que vulguin utilitzar les instal•lacions hauran de pagar , s’intentarà que els preu siguin econòmics amb abonament familiars. En quan a les  entitats esportives que utilitzaven les instal•lacions podran continuar fent-ho  amb un horari establert.