Cita literària aquest cap de setmana a Jesús

Jesús acollirà aquest proper cap de setmana la IV Fira literària Joan Cid i Mulet on es vol mostrar lo millor dels escriptors i de la cultura literària Ebrenca. Entre el nombrós programa d’actes que hi ha previst portar-se a terme , les macro presentacions literàries són uns dels que creen més expectació .Aquest any   i segons que explicava la responsable del certamen , Dolors Queral, degut al nombrós  grup d’escriptors que hi participaran,  es faran durant tot el diumenge .


L’any passat la Fira va homenatjat la figura de l’escriptor Perez Bonfill, del que dies enrere s’anunciava que rebrà la Creu Sant Jordi, petició que va gestar-se en el marc d’aquesta fira literària. Aquest any s’homenatjarà a  l’escriptor tortosí Gerard Vergés.
Activitats per a que els més petits s’interessin per la cultura literària, conta contes, concerts musicals, recitals, macro presentacions literàries, editorials que presentaran els seus llibres per sant Jordi , així com la participació de 50 escriptors que hi passaran , be per signar o be per presentar els seus llibres,  són els actes que formaran part d’aquesta ja consolidada Fira del Llibre de Jesús, la Fira Joan Cid i Mulet.