Sortida Nocturna amb BTT a les Jornades Esportives de Santa Bàrbara

Alguns dels participants a l ‘edició 2010 de la BTT Nocturna per la Via Verda (Foto:UCSB)

(J.Roig).-Santa Bàrbara està celebrant des del passat 11 de Juny,  la 18èna edició de les Jornades Esportives,unes jornades que combinen les activitats esportives  habituals de cada any amb altres  que es realitzen per primera vegada en aquest  extens programa esportiu que acabarà a les portes de les Festes Majors ,el proper mes de juliol.

Aquest  cap de setmana, l ‘esport que pren protagonisme és la bicicleta de muntanya, ja que la Unió Ciclista Santa Bàrbara ha organitzat per tercer any consecutiu una singular sortida nocturna en BTT per la Via Verda, amb un recorregut apte per a tothom i en el tram d’ uns 20 kms que hi ha des de   Xerta fins a Bot .
Ximo Bel,secretari de la UCSB ,explicava que sempre  es procura que aquesta sortida coincideixi  amb el pleniluni perquè li dona un atractiu  especial al ‘excursió.

La concentració dels participants es farà questa divendres 17 de Juny  a les vuit i mitja de la tarda a l ‘explanada de la Cooperativa Agrícola del Camp per anar amb cotxes fins a l ‘estació de Xerta on està prevista la sortida dels esportistes cap a les  21:30h.Bel calcula que el trajecte d ‘anada i tornada pot trigar unes tres hores comptant el descans i avituallament que es farà a Bot.

Precisament per tenir una previsió d ‘aquest avituallament,el secretar i de la UCSB deia que era recomanable que els interessats en participar o comuniquessin als organitzadors als telèfons 637 42 14 08 o al 617 70 95 16.
També destacava que cal portar,obligatòriament casc i llum i alguna beguda