Les “Dones Planeres” comencen el nou curs esportivament.

P1000280

Iolanda Valldepérez, presidenta de l’Associació “Dones Planeres” de Santa Bàrbara (Foto:J.Roig)

Ioga, pilates, aerobig, gimnàstica i “caminades sorpresa”, centren bona part de les activitats previstes per aquest primer trimestre.
Algunes de les sòcies impartiran també classes de ”labors” per a la resta.
Iolanda Valldepérez, presidenta de l’entitat, avançava també que estan preparant una sortida de cap de setmana.

(J.Roig/T.G.).-Arribant el mes d’octubre, l’Associació “Dones Planeres” de Santa Bàrbara enceta el programa d’activitats organitzades per a les sòcies de l’entitat i que tenen com a principals continguts els relatius a l’esport, les manualitats i els viatges.

Iolanda Valldepérez , presidenta de l’associació, ens explicava que ja tenen planificades la majoria d’activitats per al primer trimestre de l’actual curs com ara les sessions de ioga i pilates dos cops per setmana o les tres de gimnàstica i aeròbic. Cal destacar també que, el primer diumenge de cada mes, organitzen “caminades sorpresa”. Això vol dir que les sòcies que ho volen, sense prèvia inscripció, aquell dia es troben pel matí a la porta del local social i allí mateix decideixen on volen anar, normalment llocs propers i que puguin recórrer amb un parell d’hores. Com a novetat enguany també organitza, un dia a la setmana, un curs de ball en línia.

També es farà una xerrada- taller, promoguda per Creu Roja, i que ha de permetre confeccionar petits regals o detalls per a, com per exemple, les properes festes de Nadal.
Un altra de les activitats previstes per aquest trimestre són les dedicades a les manualitats, enguany dirigides específicament a les “labors” i impartides per algunes de les mateixes sòcies amb la temàtica del “punt de creu”, “calça” i “trapillo”.

L’entitat, que actualment té unes 300 sòcies, té previstes també una sortida comercial per al 17 d’octubre i està preparant una sortida de cap de setmana, com una experiència diferent que els permeti compartir un temps, més enllà de les hores que passen juntes amb la resta d’activitats esmentades.