Les Imatges de la Festa –Dimecres 13 de Juliol – (Bous de Plaça i de cassola)

 

Martorell,guanyador del Concurs de tractoristes 2011,amb dos pubilles(Foto:J.Roig)

(J.Roig).-El petit comentari – resum que acompanya cada dia la publicació a aquesta mateixa pàgina (Galeria d’ imatges) de les imatges de la Festa , avui l’ he subtitulat  com a “bous de plaça i de cassola” perquè em sembla que descriu el protagonisme  que l ‘animal  va tenir ahir ,dimecres 13,en el nostre programa d ‘actes.
Una excel•lent ramaderia que s ‘estrenava a les Festes Planeres,la del valencià Machancoses,en oferia una emocionant tarda taurina amb animals saltadors…o gairebé voladors,diria jo, que van posar  l’ ai !!  a la boca en més d’ una ocasió i que van rebre repetides ovacions del públic que va valorar molt positivament  la selecció del  ramader. Jo ,amb lo que em vist fins ara,m’ atreviria a confirmar-lo com un dels candidats a emportar-se el  premi d ‘aquest Tercer concurs de ramaderies que han organitzat  el taurins locals . Ara,si els bous de plaça van ser de categoria,no puc adjectivar d ‘altra manera  el que ens vam “torejar “  al plat unes hores desprès  i escampats per diversos llocs del poble. Un any més ,Fermin i el seu equip van estar treballant tot el dia per oferir-nos un bou estofat  al que no podem  deixar de valorar també amb un excel•lent  ,com a mínim.
El dia,però va tenir altres aspectes festius,encara que no us podem oferir imatges de tots. Per exemple sabem que hi va haver festa grossa durant tot el mati al Poliesportiu amb la festa  organitzada per als més petits .Tampoc vam poder estar a primera hora per a prendre imatges del començament del  Concurs de Tractoristes,encara que si que vam arribar a hora per saber i fotografiar  els guanyadors d ‘aquest veterà concurs.

El conseller i l ‘alcalde descobrint la placa commemorativa de la inauguració del Passeig de les Quatre Carreteres (Foto T. Gine)

Al mig dia també ens vam poder desplaçar fins a les “Quatre carreteres “ per a oferir-vos les fotos de l ‘acte d’ inauguració d’ aquesta via que la població recupera com a passeig ,ja que en el mateix acte d’ inauguració,presidit pel Conseller  de Territori i sostenibilitat, Lluis Recoder es va signar la cessió per part del Departament a l ‘ajuntament de Santa Bàrbara.
El reportatge fotogràfic  d ‘avui,inclou també les imatges d ‘alguns aspectes de la festa que n o es veuen ,però que són imprescindibles per  al desenvolupament de la mateixa. E m refereixo a aquells que treballen per a que tot estigui a punt. Veureu l ‘equip de Fermin  que s ‘encarrega de preparar “el bou”  o els treballadors municipal ,com el traslladen cap a la Plaça. Aquest mati,quant ,minuts abans de els 9 del matí ,arribava a l ‘emissora,m’ he trobat lo que queda “lo  dia després…”  i que algú o a de netejar per a que el carrer torn i quedar com cal. A tots els que esteu “darrera” de la festa,avui,també el nostre reconeixement !!!
Au ! I ara a clickar a “Galeria d’ Imatges” i a veure tot això !!!