Un calendari d ‘entitats per a la Marató de TV3

1475902_491101391003114_251154644_nAquesta és una de les iniciatives que s’ han organitzat a Santa Bàrbara  per col•laborar  en la recapta de diners per a la Marató

(AdSB/J.Roig/T.G.).-L’edició 2013 de La Marató  que,des de fa anys organitza TV3,  es farà aquest diumenge 15 de desembre i estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives.
Santa Bàrbara, es torna a mobilitzar per aquesta causa solidària, juntament amb les entitats i associacions locals que es  volen sumar a aquesta  iniciativa. Per això  aquest cap de setmana es duran a terme diferents activitats  per tal de recaptar fons per a aquesta causa.
Dolors Casado,membre de l ‘organització explicava que   ja el dissabte pel mati i al Mercat Municipal ,es podrà trobar un estand informatiu d’EMATE ( Esclerosi Múltiple Associació Terres de l’Ebre) i per la tarda  a la Biblioteca José Escudé hi haurà una xerrada col•loqui  sobre la malaltia  amb especialistes de l’Hospital Verge de la Cinta i amb afectats que parlaran de les seues  experiències personals.

El diumenge 15 de desembre i coincidint amb l’edició de La Marató, és realitzaran vàries activitats al Parc Municipal, hi haurà tallers per als més petits, per als més grans, tastets dolços, xocolatada, masterclass, actuacions, etc. I com a cloenda de l’acte es realitzarà un llançament de globus amb tots els assistents.
El mateix diumenge es posarà a la venda el calendari solidari per la Marató, on les entitats i associacions del municipi es van implicar al màxim per a la seva realització.
La manera de col•laborar amb la Marató serà participant a les diferents activitats   prèvia adquisició d’ uns tiquets al preu de 4 euros , comprant el globus que en valdrà 1  o el calendari  que en val 5.També hi ha la possibilitat de comprar tot un pack per vuit euros.
La Marató de TV3 , més enllà de l’obtenció de fons,té una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica ,enguany les neurodegeneratives, i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l’educació de la societat en la cultura científica.