Dilluns de Festa Major: Dones,Bous ,Espectacle i Enigmes.

Festa de la Dona,amb força èxit de participació i també ,segons alguna font consultada,amb actuacions complementaries molt divertides.
Primera tarda de bous i començament del Segon Concurs de Ramaderies,ahir a la tarda, amb animals de “La Paloma” i un bou cerril que va provocar alguns mals de cap  a la Penya Planers pels Bous a l ‘hora d’ aconseguir-lo, però que al final va donar l ‘espectacle esperat i acabament de tarda amb el primer bou embolat amb focs d ‘artifici inclosos.

Tarda d ‘espectacle amb “Tots som show” al que La Plana Ràdio i assitiarà avui,ja que es repeteix, però del  que ja sap que va estar molt be. Tres hores d ‘espectacle “made in Santa Bàrbara” amb artistes de categoria que igual canten que actuen que munten audiovisuals per a la delícia dels assistents  que van omplir,un any més,el Centre Cultural.
Finalment,destacar també  la festa que es va muntar a partir de les 12 de la nit a la Plaça Major  amb la Quarta edició de la Cursa Enigmàtica,enguany sota el lema Premis de la Música i la Televisió  de Santa Bàrbara,una paròdia dels famosos premis MTV  que si be no va aconseguir superar el nombre de grups inscrits, en edicions anteriors (enguany en van ser  48 en total i més de 380 participants,) si que ens va mostrar  la cara més divertida de la festa.
D’alguns d’ aquets actes  en fareu un tastet fotogràfic al nostre apartat “Galeria d’ Imatges”