Deltebre ja té a punt les Festes Majors, amb l ‘actuació de Joaquin Sabina com a plat fort

Portada de "Vinagre y Rosas" darrer CD de SabinaL’Àrea de Festes de l’Ajuntament de Deltebre ja té a punt el programa de les Festes Majors 2009 que tindran lloc des d’avui dia 12 i fins al 22 d’agost. Les festes s’encetaran aquest dijous amb cinema, cercavila nocturna i bou i vaca embolada.  El pregó es farà el divendres i anirà a càrrec de Josep-Lluís Salvadó Tenesa delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a les  Terres de l’Ebre.
Pel que fa a la programació taurina, hi haurà bous a la plaça totes les tardes i es faran 6 bous embolats i dos de capllaçats. Pel que fa a la programació musical, totes les nits hi haurà ball popular al recinte de festes, amb entrada gratuïta, i la nit del teatre s’ha traslladat per al dilluns 16 d’agost. A més, s’ha organitzat diversos actes per als joves com la IV FESTA  JOVE, avui dijous  al Parc del Riu, la Diada dels quintos i quintes, el dimecres 18, i la IV MEGARIU PARTY, el dissabte 21, a les instal•lacions  del Camp Nou.

Pel que fa a la programació musical, el plat fort de les festes serà el concert de Joaquin Sabina, el 19 d’agost a les 23.30 hores a les instal·lacions municipals del Camp Nou. Sabina actuarà a Deltebre en el marc de la seva gira Vinagre y Rosas i cal recordar que el preu de l’entrada és de 35 Euros i que es poden adquirir a través de Servicaixa i Tiquetmaster i també s’han establert diferents punts de venda al territori. A més, el divendres 20 d’agost, al recinte de ball de Deltebre es podrà veure l’espectacle les Cançons de Josep Bo en concert i que comptarà amb l’actuació de Quico el Célio, el Noi i el Mut de de Ferreries , Pep Gimeno “Botifarra”, La carrau, Andreu Rifé, Joana Mari Bo, Josep Maria Bonet, Montse Castellà i Juno.