Demà dissabte, Alfred Blanch serà investit nou alcalde de Santa Bàrbara

La sessió de Constitució del nou Ajuntament es farà al Museu de la Vida a la Plana
Esquerra Planera veu bona voluntat per part del nou executiu i a fet tres propostes participatives.
Esquerra condiciona el seu vot afirmatiu o l’abstenció a si reben alguna resposta les properes hores.

alfred
(J.Roig).-El passat dimecres es va fer a Santa Bàrbara el darrer ple amb el fins ara alcalde Jordi Boronat. Un ple amb el que es tancava la legislatura 2011-2015 i amb el que acabaven el seu mandat cinc dels onze regidors que han format el consistori planer, quatre de l’equip de govern, Jordi Roé, Eric Bel, Àngela Pla i el mateix Boronat i l’històric socialista Fernando Llombart.

Demà dissabte a les 12:00 es celebrarà la presa de possessió de la nova legislatura 2015-2019, una sessió de Constitució de la nova Corporació Municipal de l’Ajuntament de Santa Bàrbara que servirà per proclamar alcalde al candidat de CiU, Alfred Blanch, com a llista més votada i que va aconseguir, una vegada més, la majoria absoluta amb 7 regidors dels 11 que té la nostra corporació. Destacar que l’acte no es farà al saló de plens com es costum, sinó que en aquest cas s’ha optat per traslladar l’acte al Museu de la Vida a la Plana.

En declaracions a La Plana Ràdio, el portaveu d’Esquerra Planera, Marc March explicava que té la percepció de que hi ha bona voluntat per part del nou govern planer d’obrir-se a la participació per això els han fet arribar tres peticions a les que condicionarien demà el seu vot.
D’una banda la gratuïtat de les piscines municipals durant els dies de Festa Major , l’allargament dels balls de Festa Major fins desprès de les tres de la matinada amb Dj’s locals i el tancament del tram del passeig de les Escoles a les hores d’entrada i sortida dels alumnes del centre.
El matí de divendres no havien rebut resposta per part de CiU i Marc explicava que de seguir així, la postura dels tres regidors d’EP per investir el nou alcalde seria l’abstenció . Si haguera algun canvi en positiu d’aquí a demà, hi votarien a favor.