El Consell Comarcal presenta a Xerta la campanya de sensibilització ‘El Baix Ebre estalvia aigua’

El passat cap de setmana, es presentà a Xerta la campanya ‘El Baix Ebre estalvia aigua’, organitzada pel Consell Comarcal del Baix Ebre, amb la col•laboració d’Ecologistes en Acció i el suport del Departament de Medi Ambient i Habitatge, l’Agència Catalana de l’Aigua i l’Obra Social de “La Caixa”.

La finalitat d’aquesta campanya és donar difusió a la problemàtica de la manca d’aigua arreu del nostre país. Per poder fer aquesta difusió, Ecologistes en Acció compta amb una exposició de cinc plafons que recorreran de forma itinerant tots els municipis de la comarca del Baix Ebre.

L’acte de Xerta es va fer a la Sala Polivalent iva consistir en una conferència sobre el tema a càrrec d’Eloi Nolla, coordinador de la campanya i l’explicació i visita de l’exposició.

La campanya ‘El Baix Ebre estalvia aigua’ també inclou la realització d’auditories sobre el consum d’aigua als edificis públics dels municipis de la comarca i del propi Consell Comarcal. Aquesta tasca, que ja s’està desenvolupant, anirà seguida properament d’uns tallers sobre l’ús del aigua adreçats als alumnes de primària dels diferents CEIP comarcals, i amb el repartiment de 10.000 kits amb mecanismes estalviadors reductors de volum d’aigua.