Les Piscines Municipals de Santa Bàrbara aplicaran descomptes la propera temporada.

piscines22El fet de pertànyer a alguna entitat del poble, donarà dret a un descompte del 10%
També gaudiran d’aquesta rebaixa, entre altres col•lectius, els pensionistes o els infants d’entre 3 i 10 anys.
Els caps de setmana es podrà optar per comprar l’entrada de mati o de tarda.

(J.Roig).-Al paquet de mesures destinades a reduir el cost d’alguns dels serveis que ofereix als ciutadans l’ajuntament de Santa Bàrbara, s’han inclòs  els preus públics per accedir a les instal•lacions de les Piscines Municipals, segons l’alcalde, Alfred Blanch, per facilitar l’accés a tota la població i “desmitificar” els rumors que afirmen que l’entrada a les piscines és cara. L’alcalde creu que pagar 40 euros, o menys,  per un abonament de tot un mes a canvi d’un servei de primaríssima qualitat, no és car.
Per això, en la darrera sessió plenària, es van aprovar, entre altres, les  reduccions i descomptes que  s’aplicaran a les  taxes municipals corresponents als preus que es faran pagar la propera temporada al complex de piscines del nostre poble. Per fer-ho possible es crea una abonament bonificat aplicable als menors d’entre 3 i 12  anys , als majors de 65 i pensionistes, a les famílies monoparentals i a les nombroses, aturats o a les persones amb una minusvalia a partir del 65%.
També s’aplicarà un descompte del 10 %, tant als abonaments de temporada com als mensuals, a aquells usuaris que formin part d’alguna entitat del poble, prèvia acreditació, i un 10% més a partir del segon abonament per família.

La propera temporada també s’aplicarà el mètode fraccionat d’entrada per als caps de setmana. Fins ara, l’entrada valia per a tot el dia; ara s’ha cregut convenient que hi hagi una entrada matinal i una per a  la tarda a un preu  gairebé la meitat del que es feia pagar per la jornada sencera.

El complex de  piscines públiques de Santa Bàrbara, inaugurat l’any 1987, disposa de dos piscines, una de més gran, i l’altra en forma de platja que donen servei de juny  a setembre.