Crida als ex components de la banda de Cornetes i Tabals “Xiquets Grup Balmes”

capturada def

La seua darrera presidenta recorda que queden poques setmanes per a la celebració del 40 aniversari.
Marisín Accensi diu que encara que la banda va plegar ara fa 10 anys, aquesta efemèride és la millor excusa poder reunir-se per darrer cop.

(J.Roig/T.G.).-Tot i que la banda de Cornetes i Tabals “Xiquets Grup Balmes” de Santa Bàrbara no existeix com a tal des del desembre de l’any 2006, la seua darrera presidenta, Marisin Accensi, està treballant per tal de tornar a reunir els músics per darrera vegada per poder commemorar el 40 aniversari de la banda que se celebra enguany.
Accensi explicava a la nostra emissora que estan intentant portar endavant aquesta iniciativa animats sobre tot per la resposta que va tenir la trobada esporàdica que, a les Festes Majors de l’any 2014, va tornar a reunir als músics per tal d’acompanyar els grup de majorets que celebraven també,en aquella ocasió, els seus 40 anys.

Per lo que sembla ara no està resultant fàcil ja que si en aquella ocasió van aconseguir reunir més de 60 músics, de moment solament han acudit la meitat a la nova convocatòria. La ex presidenta reconeix que és difícil trobar temps per poder reunir els ex músics per assajar; té clar que serà la darrera vegada que es pugui escoltar la banda, però tot i això es mostrava optimista i espera que en les poques setmanes que queden per al dia de la trobada, la situació millori.

I és que queda poc més d’un mes per a la celebració ja que la data que s’ha triat és el diumenge 19 de Juny, abans de que comencin les activitats prèvies a les Festes majors. Marisin, tot i insistir en fer una crida als antics components per a que vagin a assajar les setmanes que queden, deia que la festa, amb pocs o amb molts es farà. De fet ,ella mateixa explicava el programa que tenen previst que començaria amb un passa carrers fins al camp de futbol on la banda faria un petit concert, un dinar de germanor i festa final.

Així dons acabem recordant als possibles interessats que els assajos es fan al camp de futbol, les cornetes els dimecres a les vuit de la tarda i tota la banda els dissabtes a la mateixa hora.