Setmana musical i concert de “Los Tremendos de les Terres de l ‘Ebre” a Santa Bàrbara

*El concert de “Los Tremendos de les Terres del ‘Ebre” serà al Centre Cultural de Santa Bàrbara aquest divendres a partir de les 9 de la nit.

Aquesta setmana i dintre del programa d ‘activitats de les Jornades Culturals que està celebrant el municipi de Santa Bàrbara ,es pot dir que és la setmana de la música ,perquè tots els actes que es realitzaran estan relacionats amb aquest art i organitzats per la banda de música  de la Unió Musical Jaume Balmes.


Es tracta de la conferència “La música,un hàbit saludable” que es farà avui mateix a les vuit de la tarda. El taller de pintura ,programat per al dijous a partir de els 17:30 i al pati de l ‘escola de música. Segons explicava el director de la banda,Marc Subirats,es tracta de decorar amb dibuixos al•lusius al món de la música les parets del pati. En  aquest taller ,com en la resta d ‘activitats que organitza la Unió Musical, i poden participar no solament els músics de l ‘entitat, sinó també  el públic en general. Ja per al divendres s’ ha preparat un taller de ioga i pilates perquè , segon Marc, són disciplines molt interessants per a preparar i concentrar  el músics abans dels concerts.

El divendres dia 14 també hi haurà una activitat musical força singular. Es tracta de l ‘actuació  dels anomenats “ Los Tremendos de les Terres de l ‘Ebre” una formació de músics veterans de les bandes de Deltebre i Santa Bàrbara coordinats per un dels mestres del ‘escola ,Agustí Roé. Paco Casadó, president de la banda planera i músic de la formació explicava com va néixer l’ iniciativa de formar aquest singular grup que a Deltebre ja es va estrenar fa unes setmanes amb força èxit.

El concert de “Los Tremendos de les Terres del ‘Ebre” serà al Centre Cultural de Santa Bàrbara aquest divendres a partir de les 9 de la nit.