Les Jornades Gastronòmiques de l’Oli d’Oliva anticipen la XIV Fira de l’Oli de Jesús

platigot
Les sisenes Jornades Gastronòmiques de l’Oli d’Oliva , organitzades per Platigot, l’Associació de Restauradors de Tortosa, serviran de tret de sortida per a la XIV Fira de l’Oli de Jesús, que tindrà lloc els propers 20, 21 i 22 de febrer.

Aquestes jornades culinàries, que es desenvoluparan del 14 al 22 de febrer, oferiran les propostes de vuit establiments de restauració del municipi -Paiolet, La Caldereta, Nolla, El Riu, Sport, Hotel Corona, Sant Carles, i L’Estudi- totes elles basades en l’oli d’oliva com a ingredient presidencial.

Durant la presentació, el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Tortosa, Ricard Forés, ha volgut “celebrar, molt especialment, l’arribada d’aquesta tradicional fira de l’oli que va tindre l’encert d’organitzar aquestes jornades dedicades a la gastronomia que tenim al nostre municipi”. Així mateix, Forés ha expressat que “des de l’àrea de Turisme veiem, cada vegada més, el potencial gastronòmic de Tortosa, el qual ha de ser promogut abastament ja que és una gran inversió de futur”. El regidor de Turisme ha volgut agrair a l’Associació de Restauradors de Tortosa -al que ha qualificat de “col·lectiu molt actiu”- la seva implicació i esforç constant en la promoció del
municipi.

Per la seva banda, el president de l’EMD de Jesús, Pere Panisello, ha dit que “la fira ha estat concebuda des del primer moment com un monogràfic de l’oli i, més enllà, de la vessant gastronòmica del mateix”. Panisello ha mostrat també el seu convenciment de que “promocionar aquest producte és imprescindible, tenint en compte que és element econòmic de primer ordre al territori”.