L’ ampliació del Ceip Jaume Balmes de Santa Bàrbara tindrà un cost de 3’5 ME.


ampliacio-escoles-re*El director del Centre creu  que, donada l ‘actual situació econòmica, les obres no començaran abans de 4 anys.

A finals del passat mes de Gener ,l ‘alcalde de Santa Bàrbara , Jordi Boronat i el director de l Ceip Jaume Balmes ,Cèsar Roig  van ser convocats al Departament d’ Ensenyament de la Generalitat per poder examinar l ‘avantprojecte del que han de ser les obres d’ ampliació del centre ,per si es volia presentar alguna al•legació al mateix.

Per al director del col•legi planer l ‘avantprojecte presenta una estructura que s’ en surt de la línia clàssica d’ aquests tipus d’ edificis públics. Per a Cèsar Roig el nou edifici  és molt  encertat   ja que permetrà ampliar el centre  a dues línies d’ ensenyament completes amb 3 aules per preescolar , un menjador ,cuina ,gimnàs i sala de psicomotricitat .Les obres també inclouen un ascensor

L’ ampliació del Ceip Jaume Balmes te un cost que s’ acosta als 3 milions i mig d ‘euros i està previst que  al setembre s’ aprovi el projecte definitiu . L ‘assignació de pressupost però i segons va explicar Roig ,esta supeditada a la situació  econòmica general i per això no creu que abans de 4 anys es pugin començar les obres.

Aquesta futura ampliació del Ceip Jaume Balmes de Santa Bàrbara es construirà als terrenys adjacents al centre que l ‘ ajuntament  va adquirir  fa temps amb aquest propòsit  i permetrà descongestionar l ‘actual edifici  i disposar específicament ,  per exemple, d’ aules per plàstica o música.